Halla.

Nå sitter jeg her og ser litt på tv. Jeg har nettopp vært på tur med mamma og hunden, og har diskutart mange ting. Vi diskuterte at jeg kunne være alene hjemme en natt når de reiste til barselona, og om jeg kunne få visakort når jeg var 12, og hun sa faktisk at vi får se, så diskuterte vi hva vi skulle ha på det nye rommet mitt...Jeg sa hva jeg ønsket meg, så sa hun vi får se.

I dag har jeg også gjort husarbeid i dag. Jeg gjør det for å få penger, sånn at jeg kan gå på tivoliet som kommer i april, og shopping og når vi skal reise til tyrkia i sommer. Jeg jobber og jobber og tar de jobbene jeg kan gjøre. I dag brettet jeg klær og la dem på plass i skapene, og jeg og mamma ryddet der jeg skal få nytt rom, og så senere skal jeg og mamma lage middag. Heheh.

Sååå...i dag er det søndag, og jeg har ingen å være med, for mange av jentene på trinnet er på fotballturnering, og de andre er te på noe annet, eller noe. De er ihvertfall ikke innpå pc'n. Kjedelig.

I går hadde Tuva (lillesøsteren min) overnatting av en som heter Leah. Det var egentlig ganske gøy. For pappa var ute og så på fotballkamp. Så det var vi 5. Jeg, Tuva, Leah, Mamma, og Ulrik. Vi var hjemme her og vi holdt på med litt yoga :D

Så, men nå skal vi på kino...Snakkes <3
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

bluurksynne

bluurksynne

11, Stavanger

12-Crazy-Rar-Teit <3

Kategorier

Arkiv

hits