Gidder ikke mer : p

Heey ! Jeg skulle bare si at jeg ikke gidder å holde på med 30 days mer...Jeg synes det ble litt kjedelig, og jeg har så mye annet å blogge om, som jeg ikke får blogget om pga. det! Så jeg slutter nå med 30 days og blogger helt vanlig fra nå av. Så hvet dere det.

I dag er det torsdag og det er snart helg. For alltid når man har kommet til torsdagen synes jeg det blir ganske fort helg, for da ja :D Haha, det hørtes bare helt lamt ut.

På skolen i dag, var Terje vekke. Så vi hadde Kari hele dagen. De to første timene hadde vi samfunnsfag. Da jobbet vi med huskeoppgaver og så litt på bilder. Så kom vi til RLE, og da så i en film på 20 min. om hun der Anne Frank...Hvet ikke helt hvordan det skrives da..uansett. Hun var jøde under 2. verdenskrig. Det var litt ekkelt å tenke på. Folk hadde funnet dagboken hennes og lest den, og hun hadde skrevet om hvordan det var å flykte fra krigen der i fra. Litt tøft for henne...Til slutt skulle vi egentlig ha engelsk, men som sagt var Treje syk, så vi hadde musikk istedet. Det var veldig gøy, helt til noen ødela det. Så vi tok å snakte om foreldremøtet istedet. Litt rar dag på skolen.

Men i april kommer det et tivoli her rett nedfor der jeg bor, og jeg har tengt å tjene penger til det. Så jeg har bestemt meg for å begynne med husarbeid...Selv om det er kjedelig er jeg hol på penger :D

I går sa jeg at jeg skulle legge ut noen bilder senere som var senere i går, men jeg fikk ikke tid, siden jeg var med noen som heter Sara og Andrea. Trykk på "Sara" for å se Sara sin blogg.

Men vi blogges...Kanskje jeg blogger litt senere i dag også : p
Én kommentar

Sara ♥

24.mar.2011 kl.13:54

Elske bloggen din ♥

Skriv en ny kommentar

bluurksynne

bluurksynne

11, Stavanger

12-Crazy-Rar-Teit <3

Kategorier

Arkiv

hits