Å, Musikk <3

Heyy <3

 

I ♥ Music <3

Jeg elsker musikk. Det er bare liver mitt ! Det er så gøy å høre på...jeg hører for det meste på pop og rapping...popartister : Rihanna, Shakira osv. Rappere : Jay-Z, lil'wayne osv. Jeg skl legge ut noen sanger...men jeg digger Akon også ! Han har R&B-musikk da, men ja...Jeg digger sangene hans. Som du sikkert vet er musikk en stoor del av livet mitt. Jeg klarer meg ikke uten. Jeg må liksom synge hele tiden, men mesteparten når jeg er hjemme alene xD På radioen hører jeg for det meste på energy og the voice, men av og til P5...på PC'n hører jeg på spotify. Når spotify ikke har den sangen jeg søker på, er jeg på youtube og hører sangen jeg ønsker der (:

I dag er det morsdag...Jeg har ikke fått kjøpt noe gave til mamma enda...Men hun skal nok få noe hun liker av familien. I morgen er det da valentin...Jeg har ikke en men det gjør meg liksom ingenting...Selv om jeg skulle ønske å hat en da selfølgelig <3

Nå håper jeg at det snart er frokost. Er skrubbsulten nå. Ja, så er det søndag og morsdag så ingen gidder å stå opp...det plager meg oe skikkelig ! Men uansett...(((:

Tilbake til den musikalske delen :)

Ja, jeg har jo sakt at jeg skal legge ut noen videoer som er pop og rap...Så her kommer dem ;)

Pop :

Rap :

 

Ja, Da blogges vi ;))

 

-BluurkSynne♥

2 kommentarer

Tuva

13.feb.2011 kl.10:13

digg, kulen <3 :)

theoon (:

18.feb.2011 kl.07:49

synne mi <3

Skriv en ny kommentar

bluurksynne

bluurksynne

11, Stavanger

12-Crazy-Rar-Teit <3

Kategorier

Arkiv

hits